Viajes culturales

Egipte, entre déus & faraons

  • Del 7 al 17 d’octubre del 2021
  • Sortida des de l’aeroport de Barcelona (podeu consultar-nos la possibilitat de sortir des d’altres aeroports)
  • 10 nits
  • 4 nits al Caire, 2 nits a Luxor, 4 nits de creuer
  • Grup garantit amb un mínim de 10 viatgers
  • Programa de classes sobre l’antic Egipte a càrrec d’Antiquitas

Objectius del Viatge

 

La cultura de l’Antic Egipte ha exercit una gran fascinació des de l’Antiguitat. Les seves restes monumentals ens parlen d’una magnífica civilització, que es va desenvolupar al llarg del riu Nil durant més de 3000 anys. L’objectiu d’aquest viatge és conèixer els principals indrets d’aquesta cultura.

Entrarem dins la piràmide de Queòps, l’única meravella del món antic que continua en peu. Visitarem impressionants temples que ens ajudaran a comprendre millor les creences egípcies. Ens endinsarem a les diferents necròpolis de la muntanya tebana, on es troben les impressionants tombes on van ser enterrats faraons, reines, prínceps i nobles. Tot això acompanyat de les explicacions del nostre guia i de la nostra professora acompanyant, que ens ajudaran a entendre com vivien i com pensaven els antics egipcis.

Per descomptat, hi haurà temps per gaudir de l’Egipte actual i de la seva gastronomia, sense oblidar un plàcid creuer pel riu Nil, rodejats d’un paisatge que mai se’ns esborrarà de la memòria.

Classes a càrrec d’Antiquitas

 

Resulta imprescindible fer un recorregut per la Història d’Egipte, per tal de conèixer els diferents períodes que la conformaren i entendre millor els jaciments que visitarem. La classe de vida quotidiana està adreçada a què coneguis com era la vida a Egipte fa més de 3.000 anys. I per últim, no podem deixar de parlar d’un dels descobriments arqueològics més importants de la Història: el de la tomba de Tutankhamon, una història que ben bé sembla una novel·la.

No pateixis, les nostres classes tenen un magnífic suport visual, les nostres explicacions són molt amenes i podràs preguntar-nos tots els dubtes que tinguis. El nostre objectiu és que quedis subjugat per aquesta ancestral cultura, de la mateixa manera que ho estem nosaltres.

Més informació aqui